Wie gebruiken onze oplossingen?

 gemeente kantoor
Gemeenten

Gemeenten hebben de taak om met steeds minder budget de hulp aan de burger beter te organiseren. De decentralisatie van overheidstaken gecombineerd met de verdergaande samenwerking van lokale overheden vergroot de behoefte naar pragmatische, efficiënte en flexibele IT-systemen die verschillende mensen, zorg- en hulpverleners en disciplines met elkaar verbinden. Als regisseur van de hulp- en zorgverlening wilt u het overzicht behouden en altijd zicht hebben op de status van cliënten. De verschillende modules van ons client volg systeem helpen u om uw rol als regisseur goed te kunnen invullen.

Voor alle Doorstroompunten punten
Doorstroompunt regio's

Regionale meldcentra hebben een gemeente overstijgende rol. Dossiers aanmaken, bijhouden en effectrapportages maken, kan eenvoudig door het koppelen met landelijke en gemeentelijke systemen. De speciale Doorstroompunt module van ons client volg systeem geeft een overzicht van alle jongeren en risicogroepen voor begeleiding naar school, werk of combinatie daarvan. Samen met de Leerplicht module van ons client volg systeem bouwt u een doorlopend dossier op.

Zorg- en hulpverleners
Zorg- en hulpverleners

Als zorg- en hulpverleners in het sociale domein wilt u bezig zijn met het helpen van de burger. Daar hoort een overzichtelijke administratie bij. U wilt op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier snel inzicht krijgen in de situatie van uw cliënten of de cliënten die binnen uw eigen team worden geholpen. U wilt actief geïnformeerd worden van wijzigingen in de situatie van de cliënten. Of het nu gaat om een verhuizing, een overlijden, een nieuwe cliënt of een nieuwe melding, het is handig dat u pro-actief door ons client volg systeem op de hoogte wordt gehouden.

Beleidsprofessional
Voor regieprofessionals
"Applicaties die doen wat ze moeten doen en dat op een prettige manier."

Als gebruiker wilt u werken met software die eenvoudig en intuïtief is. Gegevens staan vaak in verschillende systemen. In al onze applicaties staat u als gebruiker centraal. De software helpt u bij het volgen van de werkprocessen die van te voren zijn opgesteld. Geautomatiseerde koppelingen met andere applicaties zorgen voor een betere kwaliteit van informatie, zodat fouten worden vermeden.

Manager
Voor managers
"MetaObjects is een deskundige, kritische partner die indruk maakt met de manier waarop de zaken worden aangepakt."

Als manager van een afdeling wilt u graag dat uw team goed werk levert. De applicaties van Metaobjects zorgen dat uw team optimaal kan presteren. U kunt werken met werkvoorraden per team of per gebruiker, het werk automatisch laten verdelen of juist uw team leden zelf laten bepalen wie wat oppakt. Daarnaast kunt u zien hoeveel dossiers er zijn aangemaakt en in behandeling of reeds verwerkt zijn. U ziet ook de doorlooptijden en krijgt inzicht in de zaken die aandacht nodig hebben.

IT professional
Voor IT professionals
"Een implementatieproject dat voelt als een warme deken."

Als IT professional wilt u er voor zorgen dat de applicaties stabiel en veilig zijn. De software van Metaobjects is altijd up- to- date. Onze servers draaien de laatste versies van de Microsoft software. Onze infrastructuur voldoet aan de veiligheidseisen van Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten (BIG) van de Informatiebeveiligingsdienst voor gemeenten (IBD). Wij zijn zeer actief binnen KING werkgroepen en hebben veel addenda met KING afgesloten. Daarnaast zijn de applicaties eenvoudig te koppelen aan nagenoeg alle applicaties van zowel regionale als landelijke overheidsinstanties, hulp- en zorgverleners en andere ketenpartners. Samen met u zorgen we voor stabiele en veilige applicaties en koppelingen.