Gemeenten moeten zich efficiƫnt organiseren als ketenregisseur. Centraal staat de uitwisseling van informatie tussen burgers, ketenpartners, lokale/ regionale/ landelijke overheidsorganisaties. Metaobjects heeft een aantal modules ontwikkeld speciaal voor toegangsteams die de intake en diagnose verzorgen, voor het registreren van meldingen en zaakgegevens en het maken van ondersteuningsplannen. Komende maanden worden presentaties en demonstraties gehouden. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Rob Stad via +31 (0)40-750 1614 of per email via verkoop@metaobjects.nl

De nieuwe Monitor Sociale Domein module van MetaPortaal is ontwikkeld om duidelijkheid te geven over de status van aanvragen en behandelingen aan burgers. Deze informatie is in allerlei systemen van gemeente en ketenpartners reeds voorhanden, maar vaak niet toegankelijk. De Monitor Sociale Domein module maakt deze informatie beschikbaar met een geautoriseerde toegang op gebruikersniveau. Inloggen met de DigiD en binnen een paar klikken weet de burger de status van zijn of haar aanvraag.

Nieuws item 3 image

Met het tekenen van het TMLO addendum van KING bevestigen wij het belang van het op orde hebben van de informatiehuishouding van een gemeente. Dit is het zesde convenant dat wij met KING sluiten. Wij zien standaardisatie dan ook als mogelijkheid voor gemeenten en hun partners om kosten structureel te verlagen.