Foto locatie klantendag

Op 6 november 2018 vond de tweede klantendag van Metaobjects plaats. Deze editie geen reis naar het zuiden maar een dag centraal gelegen in Utrecht, in een kerk waar op zondag nog een mis wordt gehouden. Robert van Poelgeest: “Bij binnenkomst kregen bezoekers meteen een wow-effect van de indrukwekkende locatie. Geweldig dat we dat gevoel de hele dag hebben weten vast te houden.”

Met een boeiend programma waarin verschillende communicatievormen met jongeren werden behandeld en waarin bezoekers kennis hebben gemaakt met de eerste werkende versie van het Jeugdvolgsysteem op het nieuwe platform ‘A-Next’ is er een goede basis gelegd voor een leuke én interessante dag. Onderling contact tussen klanten uit heel Nederland en het complete team van Metaobjects heeft net als bij de eerste editie opnieuw gezorgd voor leuke gesprekken waar zeker een vervolg aan gegeven zal worden.

Workplace

Het vernieuwde platform waar onder andere onze sociaal-domein applicaties en een cliëntvolgsysteem op draaien heeft ook voor organisaties die geen overheid vormen een geweldige toegevoegde waarde. Rob Stad, consultant bij Metaobjects, licht toe: “De kern bestaat namelijk uit het stapsgewijs begeleiden van gebruikers in hun werkproces. Daarbij is het platform volledig flexibel in te richten naar het proces van de organisatie. We hebben de mogelijkheid om de klant met hun eigen naamgeving en hun eigen stappen te laten werken. We zullen daarbij samen met de klant kijken naar hun wens en de applicatie zal aanvoelen als maatwerk. Tel daarbij op dat we tal van rapportages hebben toegevoegd zodat het al in een vroeg stadium mogelijk is om in te spelen op zaken die opvallen.” Hierbij voldoet Metaobjects uiteraard aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en privacy.

Benieuwd of dit iets voor uw organisatie is? Heeft u interesse? Neem dan contact op met Rob Stad via +31 (0)40-750 1614 of per email via verkoop@metaobjects.nl